• Durres, Albania
  • Adresa
  • E Hene - E Premte 9am - 6pm
  • Orari i Punes
  • Na Telefononi Ne
  • +355 69 741 0469
Awesome Image

Our Services - studioligjorekotri.com

E drejta familjare

Familja gjen një mbrojtje të veçantë në legjislacionin Shqiptar, me një eksperincë disa vjeçare në këtë fushë, tek ne do të gjeni zgjidhjen. Si ...

Fusha Administrative

Ato norma juridike me të cilat rregullohen marrëdhëniet shoqërore që krijohen në fushën e veprimtarisë administrative, janë të shumta. Ne jemi të gatshëm t’ju ...

Të drejtat reale dhe trashëgimia

Një nga problematikat më të mëdha që shoqëria shqiptarë, përballet çdo ditë është ajo e pronave. Në një shoqëri gjithmon në zhvillim, ne ofrojmë ...

Shërbime juridike për çështje penale

Studio jonë ofron shërbime mbi çështje të ndryshme penale, kudo në Shqipëri. Avokatët përpilojnë dokumentacionin e saktë dhe përfaqësojnë klientin e tyre me përpikmëri ...

Ekspulse

Ne ju ofrojmë heqje ekspulsi për të gjithë zonën shengen, edhe pse mund të ketë mbaruar afati i dëbimit ju duhet të vazhdoni procedurën ...

Viza dhe Leje Qëndrimi

Ju ofrojmë shërbime për viza dhe leje qëndrimi në Shqipëri, rinovimiet e lejes së qëndrimit.

Aplikime online

Ju ofrojmë aplikime ne website si ai i E-Albania apo aplikime për vizë amerikane.

Patenta dhe Markat Tregtare

Informacion rreth patentës Patenta ështe një e drejtë ekskluzive e dhënë për një shpikje, e cila mund të jetë një produkt ose një proces, ...

Speak With Our Experts Today

Adalat Law & Attorny Firm has th depth of legal talent you need to win your case.