• Durres, Albania
  • Adresa
  • E Hene - E Premte 9am - 6pm
  • Orari i Punes
  • Na Telefononi Ne
  • +355 69 741 0469
Awesome Image

About Us - studioligjorekotri.com

Awesome Image
Awesome Image
Rreth Nesh

Konsultë me më të mirët

Firma Ligjore Kotri është një studio ligjore e themeluar në vitin 2013. Për shumë vite ajo ka garantuar disponueshmërinë dhe kompetencën maksimale në trajtimin dhe zgjidhjen e mosmarrëveshjeve në fusha të ndryshme të së drejtës.
Rritja profesionale e regjistruar ndër vite falë mbi të gjitha besimit të klientëve tanë dhe marrëdhënieve fitimprurëse të krijuara vitet e fundit, ka lejuar privilegjin e njohjes me një numër në rritje të kompanive dhe operatorëve në sektorin e marrëdhënieve tregtare.
Që nga themelimi i tij, “Studio Ligjore Kotri” ka besuar gjithmonë në nivelin më të lartë të integritetit, ka ndjekur një qasje të orientuar nga njerëzit dhe i është kthyer shoqërisë sa herë që është e mundur. Ne vazhdojmë të ndjekim parimin “klienti eshte i pari” në ofrimin e shërbimeve të besueshme dhe efektive.
Fryma e të mësuarit pa ndërprerje, këmbëngulja e fortë dhe inovacioni i vazhdueshëm është shtylla kurrizore e modelit të shërbimit të Studios sone. Zbulimi i saktë dhe reagimi ynë i menjëhershëm ndaj ndryshimeve në ligj dhe shoqëri na mundëson t'u ofrojmë klientëve tanë zgjidhjet ligjore më efektive.
0%
Studio Ligjore Kotri
Awesome Image
Awesome Image
Studio Ligjore Kotri

Mbrojmë të drejtat tuaja ligjore

Studio Ligjore “KOTRI” i ka vendosur vetes si qëllim gjetjen e zgjidhjes më të mirë të mundshme për nevojat e klientëve të saj dhe mbështetjen e tyre për aq kohë sa është e nevojshme me shkalën më të lartë të profesionalizmit dhe vëmëndjes. Për një studim të thelluar të problemeve të ndryshme ligjore, rekomandojmë natyisht këshilla ligjore, sepse çdo rast ka veçoritë e veta dhe meriton një vlersim individual. Ne ofrojme transparence dhe efikasitet ne zgjidhjen e cdo problematike
zgjidhim Çështjet tuaja
0%
Meso me Shume
Vlerat

Vlerat Tona

  • Integritet#1
  • Bashkepunim#2
  • Fokusi Ndaj Klientit#3
  • Ekselenca#4
Awesome Image

Integritet

Të jemi të sinqertë, të besueshëm, të respektueshëm dhe etikë në veprimet tona. Të respektojmë angazhimet tona dhe të jemi përgjegjës për veprimet, sukseset dhe dështimet tona.

Lexo me Shume
Awesome Image

Bashkepunim

Për të kërkuar, ndarë dhe respektuar perspektiva të ndryshme dhe për të funksionuar si një ekip me kolegët tanë, klientët dhe ofruesit e palëve të treta. Për të komunikuar hapur të gjithë informacionin përkatës në mënyrë konsistente dhe konstruktive.

Lexo me Shume
Awesome Image

Fokusi Ndaj klientit

Për të kuptuar plotësisht kërkesat, sfidat, objektivat dhe qëllimet e klientëve tanë dhe për të maksimizuar vlerën e shërbimeve tona për klientët tanë, duke përfshirë ruajtjen e sigurisë dhe konfidencialitetit të informacionit të tyre.

Lexo me Shume
Awesome Image

Ekselenca

Për të ndjekur pandërprerë arritjen e rezultateve të jashtëzakonshme në gjithçka që bëjmë.

Read More

Keshillohu me ekspertet tane

Asnjë njeri nuk është mbi ligjin dhe askush nuk është nën të.