• Durres, Albania
  • Adresa
  • E Hene - E Premte 9am - 6pm
  • Orari i Punes
  • Na Telefononi Ne
  • +355 69 741 0469

Historia jone...

Firma Ligjore Kotri është një studio ligjore e themeluar në vitin 2013. Për shumë vite ajo ka garantuar disponueshmërinë dhe kompetencën maksimale në trajtimin dhe zgjidhjen e mosmarrëveshjeve në fusha të ndryshme të së drejtës.

Rritja profesionale e regjistruar ndër vite falë mbi të gjitha besimit të klientëve tanë dhe marrëdhënieve fitimprurëse të krijuara vitet e fundit, ka lejuar privilegjin e njohjes me një numër në rritje të kompanive dhe operatorëve në sektorin e marrëdhënieve tregtare.

Që nga themelimi i tij, “Studio Ligjore Kotri” ka besuar gjithmonë në nivelin më të lartë të integritetit, ka ndjekur një qasje të orientuar nga njerëzit dhe i është kthyer shoqërisë sa herë që është e mundur. Ne vazhdojmë të ndjekim parimin “klienti eshte i pari” në ofrimin e shërbimeve të besueshme dhe efektive.

Fryma e të mësuarit pa ndërprerje, këmbëngulja e fortë dhe inovacioni i vazhdueshëm është shtylla kurrizore e modelit të shërbimit të Studios sone. Zbulimi i saktë dhe reagimi ynë i menjëhershëm ndaj ndryshimeve në ligj dhe shoqëri na mundëson t’u ofrojmë klientëve tanë zgjidhjet ligjore më efektive.

Sherbimet tona

Patenta dhe Markat Tregtare

Informacion rreth patentës ...

Aplikime online

Ju ofrojmë aplikime ...

Viza dhe Leje Qëndrimi

Ju ofrojmë shërbime ...

Ekspulse

Ne ju ofrojmë ...

Të drejtat reale dhe trashëgimia

Një nga problematikat ...